Jaimie

Mijn naam is Jaimie Roosenbrand en ik zal op woensdag de judolessen gaan verzorgen voor Judoschool Nederweert.

Met 7 jaar ben ik begonnen bij judovereniging Kodokan. In de judoles kon ik helemaal opleven en mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost! Vooral wedstrijdjes doen vond ik heel leuk. Al snel judode ik 3 keer in de week en kwam zo terecht bij het Talententeam in Eindhoven. Vervolgens ook de stap gemaakt naar het fulltime topsportprogramma van CTO Zuid om verder te bouwen aan mijn judo carrière. Een trots moment is mijn medaille op het NK in 2017. Als judoka heb ik ook in het buitenland ervaring opgedaan met wedstrijden, European Cups en diverse trainingsstages. Met stip op 1 staat mijn reis naar Japan, de bakermat van het judo!

In 2014 ben ik begonnen met judolessen geven. Sindsdien sta ik met veel passie en plezier iedere week weer op de mat om de judoka’s te begeleiden! Zowel op judo technisch gebied als bij de persoonlijke ontwikkeling van de judoka.

Naast de judolessen in Nederweert draag ik mijn steentje bij aan de talentontwikkeling van wedstrijdjudoka’s in Eindhoven, geef ik bootcamps voor volwassenen en tevens bied ik personal trainingen en studiebegeleiding aan. Dit doe ik vanuit mijn eigen onderneming Jaimie Roosenbrand Coaching & Sports.

– Trainer/ Coach niveau 4 (i.o.)

– Judoleraar A niveau 3

– 2e dan Judo

– Coachlicentie

– HBO Sportkunde

– NSCA-Certified Personal Trainer